Επιλέξτε γλώσσα:ελληνικάenglish
 

Καλάθι αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο

Κατηγορίες

Newsletter

Εγγραφή στο Newsletter

ΕΤΕΨ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε.

001

Η Ε.Τ.Ε.Ψ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. (ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΨΥΞΕΩΣ), με τη σημερινή μορφή λειτουργεί από το 1979. Οι ιδρυτές της ασχολούνται με την οικιακή και την επαγγελματική ψύξη από το 1958 συνεργαζόμενοι με όλους τους γνωστούς οίκους του χώρου. Η Ε.Τ.Ε.Ψ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται στη οικιακή, επαγγελματική, βιομηχανική ψύξη και σε ανταλλακτικά κλιματισμού.

Εδώ και δύο δεκαετίες η εταιρεία μπήκε δυναμικά και στον χώρο του κλιματισμού αυτοκίνητων διαθέτοντας ότι είναι απαραίτητο για την τοποθέτηση και το έλεγχο των κλιματιστικών. Συνεργαζόμαστε με μεγάλους και γνωστούς οίκους του εξωτερικού διαθέτοντας πλήρη σειρά εξαρτημάτων και οργάνων αυτοματισμού της MASTERCOOL και της WIGAM, επίσης στην εταιρεία μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από συμπιεστές SANDEN, DENSO, YORK, HARISSON, VISTEON κατάλληλος για τα περισσότερα μοντέλα αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καθώς επίσης και φίλτρα, συμπυκνωτές, εξατμιστές, σωλήνες, άκρα, θερμοστάτες, πιεσοστάτες, διακόπτες, ψυκτέλαια, ψυκτικά υγρά όπως R134a, R1234YF και ότι άλλο είναι απαραίτητο για τον κλιματισμό του αυτοκίνητου είναι στη διάθεσή σας.
Επίσης διαθέτουμε και όλα άλλα τα ψυκτικά υγρά όπως τα R404a, R407c, R410a, R507, R600a.
Το προσωπικό μας πάντα ενημερωμένο στις σύγχρονες εξελίξεις είναι στη διάθεσή σας για να λύσει τις απορίες σας και να σας βοηθήσει στα τυχόν τεχνικά προβλήματα.
Συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα εργοστάσια για να έχουμε την δυνατότητα να σας εξυπηρετήσουμε και να σας καλύψουμε σε κάθε επαγγελματική σας ανάγκη.
Μπορεί να σας ενδιαφέρει